telefoon 076 - 50 11 816      mail sales@seo-videomarketing.nl

Mis niets op het gebied van video marketing!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Blog

De landingspagina

landingspagina

De landingspagina is een speciale webpagina waarop een bezoeker op jouw website binnenkomt.

Eigenlijk is iedere pagina van je website een landingspagina maar in de online marketing wereld spreken we van een landingspagina als deze pagina een specifiek doel heeft. Dat doel is vaak een conversie, of terwijl een actie. Zorg er dus voor dat de landingspagina “kaal” is zodat de bezoeker geen andere keuze heeft dan jouw beoogde conversie doel.

Lees Meer
1661 Hits
1 reactie

SEO in 2017. Wat gaat er veranderen?

SEO in  2017. Wat gaat er veranderen?

SEO. Wat zijn de trends voor 2017?

Google hecht de laatste tijd steeds meer waarde aan gebruikerservaring en zal dit in 2017 nog meer gaan toepassen. Om de beste zoekmachine te blijven moet Google de beste zoekresultaten blijven geven. Wat gaat er veranderen en waar moet je op letten om in 2017 goed te blijvenscoren in de zoekmachines?

In deze blog ga ik in op zaken die in 2017 nog belangrijker worden om goed te scoren in Google.

Getagged in:
Lees Meer
1593 Hits
0 reacties

Hoger scoren in Google en Youtube in 3 stappen.

video marketing

Ook jij kunt beter scoren in Google!

Iedereen wil beter scoren in Google. Helaas zijn er maar tien plaatsen op de eerste pagina van de zoekresultaten en wil iedereen op die pagina terecht komen. Door zoekmachine optimalisatie (SEO), pas je de teksten en metatags van je artikelen zo aan, dat de kans groter wordt dat jouw artikel hoger in de zoekresultaten komt. Dat doet iedereen toch al? Vaak wel. Als je er een beetje thuis in bent, besteed je hier zelf al aandacht aan of huur je een SEO-specialist of online-marketingbureau voor in. Maar het kan beter en sneller door gebruik te maken van video!

Lees Meer
1455 Hits
0 reacties

Video is hot. Het hoe en waarom lees je hier

video is hot

Toen ik vanmorgen Facebook opende, waren vier van de tien berichten videoberichten. In bijna elk bericht staat een foto maar omdat de video's ook tijdens het scrollen al starten, trekken ze mijn aandacht.
De inhoud is grappig, confronterend, kitsch, nieuwswaardig of puur commercieel. Een ding hebben ze gemeen. Ze trekken de aandacht en ik kijk in ieder geval een paar seconden en beslis dan of ik het filmpje met aandacht ga bekijken of verder oversla. 

Lees Meer
1191 Hits
0 reacties