telefoon 076 - 50 11 816      mail sales@seo-videomarketing.nl

Keyword research. Hoe je de beste zoekwoorden vindt

50% Van de vindbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google en Bing komt via zoekwoorden (keywords).

Staan de woorden die gebruikt worden bij de zoekopdracht niet op je pagina dan komt je pagina ook niet naar voren. Het vinden van de juiste zoekwoorden is dus super belangrijk maar ook super moeilijk. Welke woorden typt jouw (potentiële) klant in? Er zijn zoveel varianten en gedachtengangen. Dit lijkt een onmogelijke opgave of gewoon geluk. Dat is niet zo! Er is veel informatie beschikbaar die je alleen wel moet weten te vinden.

keyword researchBij SEO video marketing maken we voor keyword research gebruik van de modernste software.

We beginnen met een aantal zoekwoorden die logisch zijn en waar je nu al mee gevonden wordt in Google. Deze zoekwoorden halen we uit je Google Analytics. Op basis van deze zoekwoorden doen we onderzoek in Google Adwords en een aantal andere bronnen. Op deze manier vinden we nieuwe zoekwoorden die aansluiten bij de reeds bekende zoekwoorden. Dit kunnen synoniemen zijn maar ook gerelateerde woorden. Tevens zien we hoe vaak er maandelijks op deze woorden wordt gezocht en hoeveel concurrentie er voor die zoekwoorden is. Van de honderden zoekwoorden die we nu hebben maken we een selectie die voor jouw website het meest gunstig zijn. Dat wil zeggen het hoogst aantal zoekopdrachten in verhouding tot de concurrentie positie. 

Tegelijkertijd kijken we naar je concurrenten. Welke keywords gebruiken zij? Hoe gebruiken ze deze zoekwoorden op hun website?

Al met al hebben we een Keyword lijst gemaakt met daarin een aantal keywords die gegarandeerd bezoekers naar jouw website zullen brengen.

De volgende stap is om de zoekwoorden toe te passen op de verschillende landingspagina's of je homepage.

 

Gratis offerte aanvragen

Vul hier je naam in

Vul hier je Emailadres in zodat we je kunnen antwoorden.

Ongeldige invoer

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.