telefoon 076 - 50 11 816      mail sales@seo-videomarketing.nl

SEO services

 

Hoe kom ik op de eerste pagina van Google? SEO videomarketing is gespecialiseerd in het gebruik van video om te scoren in de organische zoekresultaten van Google. Organische zoekresultaten zijn niet betaalde zoekresultaten. Wij garanderen een resultaat op de eerste pagina van de zoekresultaten. 100% !

Wat is video marketing? Bekijk onze video waarin we dit kort uitleggen:

 

Door het maken van een video en deze te plaatsen op YouTube met de juiste keywords, zoekwoorden en tags heb je 53 keer meer kans op een positie op de eerste pagina dan via normale tekst.

Geef mij een reden waarom je dit niet zou proberen. Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze

 

Wat wij doen

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing verhoogt de effectiviteit van reclame-uitingen op het internet. Hierdoor is je website beter vindbaar en haal je meer omzet uit je website.
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met SEO wordt jouw website beter gevonden in Google. Door gebruik te maken van technische optimalisatie, de juiste zoekwoorden en goede content kom je hoger in de zoekresultaten
Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA (Search Engine Advertising) zijn de betaalde advertenties in zoekmachines zoals Google en Youtube. Bij Google Adwords betaal je per click.
Videoproductie

Videoproductie

Content is King, video is the emperor. Met de opkomst van de smartphone en tabelts heeft video de toekomst. Snel, gemakkelijk en het zegt meer dan 100 woorden en beelden. Videoproductie hoeft helemaal niet duur te zijn!
Link Building

Link Building

Linkbuilding is belangrijk om goed te scoren in Google. Wij zorgen voor relevante links van websites met autoriteit. Probeer ons uit!
Facebook marketing

Facebook marketing

Facebook is voor heel veel bedrijven een goedkope en effectieve manier om je product of dienst onder e aandacht te brengen. In combinatie met een landingspagina schiet je conversie omhoog.
Keyword research

Keyword research

Ieder traject begint met het vinden van de juiste zoekwoorden. Het is de kunt om de juiste zoekwoorden te vinden die conversie opleveren. Kijkers heb je niets aan. Je wil kopers! Wij vinden voor jou de juiste keywords zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent!
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een conversie is wanneer een bezoeker een (potentiele) klant wordt. De bezoeker klikt op iets waartoe jij hem uitnodigt. Dit kan in een webwinkel zijn maar ook het invullen van een contactformulier is een conversie.

 

SEO Bedrijf in Etten-Leur

 

Als SEO bedrijf spelen wij continu in op de veranderingen in de markt.

Onze software maakt gebruik van de laatste zoekmachine optimalisatie technieken en updates. We volgens als SEO adviseur de richtlijnen van Google. Wij zijn ons er van bewust dat SEO slechts een onderdeel van de totala marketing mix is maar wel een heel belangrijke.

Naast technische optimalisatie, vernieuwende en originele content zijn wij gespecialiseerd in video marketing. Met videomarketing gebruik je video voor het verspreiden van je boodschap. Video houdt je bezoeker langer op je website en dat is goed voor je vindbaarheid en page ranking binnen Google.

En dat alles voor een vast betaalbaar bedrag per maand!

U ontvangt daarvoor o.a. een wekelijkse update van uw SEO rapport. Hierin vindt u ook een vergelijking met de vorige periode. U kunt dus zelf bijhouden hoe uw vindbaarheid verbetert.


Meer weten? Nee direct contact op met SEO Video Marketing Etten-Leur. Dat kost helemaal niets!

Wil jij je bedrijf laten groeien? Hoe eerder je ons belt , hoe eerder je resultaat hebt!  
telefoon076 - 50 11 816

Gratis offerte aanvragen

Vul hier je naam in

Vul hier je Emailadres in zodat we je kunnen antwoorden.

Ongeldige invoer

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.