telefoon 076 - 50 11 816      mail sales@seo-videomarketing.nl

Local SEO marketing

Bij local SEO marketing richten we ons op bezoekers die op dat moment in de buurt van jouw bedrijf zijn of zullen zijn.

 Bij het invoeren van een zoekopdracht in bijvoorbeeld Google is het doel van Google is om jou te voorzien van het best mogelijke zoekresultaat. Dat is de reden waarom je blijft zoeken op Google. Hoe beter de zoekresultaten in Google aansluiten bij je zoekopdracht, hoe langer en vaker je Google zal gebruiken. Er is Google veel aan gelegen om de zoeker het best mogelijke resultaat te geven. Inkomsten uit de gerelateerde advertenties (Google adwords) is hun business model! 

Als je een zoekterm invoert moet Google dus een beslissing nemen. Zoekt de gebruiker iets in de buurt of zoekt hij iets mondiaals. Is de gebruiker op zoek naar een antwoord op de vraag: “hoe bak ik een steak?” of wil hij een steak kopen of eten? 

steakAls ik in Eindhoven zit en ik zoek naar een steak restaurant, is een steakrestaurant in Amsterdam waarschijnlijk niet hetgeen wat ik zoek. maar Steak restaurants in de buurt. Zoek ik echter hoe ik het beste een steak bereid kan het zoekresultaat heel goed staan op bijvoorbeeld een blog geschreven door iemand in New York.

Hoe weet Google welk zoekresultaat hij moet laten zien? Heel simplistisch uitgelegd, een restaurant is duidelijk een categorie van een bedrijf dat lokaal is, een bakinstructie niet.  Waar het om gaat is dat Google weet dat je een steakrestaurant bent en geen steakrecepten schrijft. Dat is lokale SEO.

Bij SEO Videomarketing kijken we hoe we Google kunnen voorzien van de juiste informatie, zodat jouw bedrijf niet alleen te zien is wanneer iemand specifiek op zoek is naar jou, maar ook dat je bovenin de zoekresultaten komt te staan als ze op sterk gerelateerde zoekwoorden zoeken. Als ze zoeken op je concurrent moet jij daar direct onder staan. Het liefst nog erboven. Dat is ons doel!

 

 

Wil jij je bedrijf laten groeien? Hoe eerder je ons belt , hoe eerder je resultaat hebt!  
telefoon076 - 50 11 816

Gratis offerte aanvragen

Vul hier je naam in

Vul hier je Emailadres in zodat we je kunnen antwoorden.

Ongeldige invoer

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.