telefoon 076 - 50 11 816      mail sales@seo-videomarketing.nl

Ons concept is gebaseerd op keyword research en analyse van jouw directe concurenten.

Haal het meeste uit videomarketing

Wij werken met één doel in gedachten: gevonden worden in Google en Youtube betekent meer klanten en omzet voor jouw bedrijf.

 

Onze werkwijze: 

Het interview - op locatie of per telefoon

Allereeerst willen we graag weten wie je bent, wat je doet en wat je wil bereiken. Daarom spreken we bijvoorkeur af op jouw locatie voor een interview, uiteraard zonder camera. Tijdens dit gesprek gaan we op zoek naar de mogelijkheden hoe we videomarketing zo goed mogelijk kunnen inzetten om de doelen te behalen. Bij dezel doelen kun je denken aan:

 • je website conversie verhogen (meer bestellingen, meer contacten uit je huidige bezoekers halen);
 • je verkoopproces versnellen;  
 • je positie verbeteren in de zoekresultaten;
 • het genereren van meer kwalitatieve leads; 

Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden  waarbij videomarketing je kan helpen. Ieder bedrijf is anders en heeft een eigen (video) marketingstrategie nodig. 

De keyword analyse 

Nu we weten wat je doel is en we samen besloten hebben hoe we videomarketing gaan inzetten gaan we kijken welke zoekwoorden (keywords) belangrijk zijn om de doelen te kunnen halen. We onderzoeken wat je concurenten doen en wat jouw onderscheidt van je concurenten. Waar liggen de kansen om het beste te scoren? Door een structurele aanpak krijgen we een goed beeld van de strategie van je concurenten, welke SEO methodes ze gebruiken en waarom zij het tot vandaag beter doen dan jij. Hebben we alles goed in beeld, dan gaan we verder met de volgende stap.

Welke videostijl gaan we gebruiken?

Met alle informatie de we hebben verzameld gaan we kijken welke videostijl we het beste kunnen gebruiken om jouw doelen te halen. Er zijn veel verschillende stijle zoals:

 • product demo video
 • tutorial video (leren)
 • how to video (hoe doe je iets)
 • review video (recensies zijn overtuigend en zeer effectief)
 • bedrijfsvideo (presenattei van het bedrijfsfilm)
 • evenement video (vastlegging van een evenement)
 • persoonlijke videoboodschap (stel jezelf voor via een video.) 

Videoscript

Een goed script is essentieel. Ten eerste moet de boodschap kort en krachtig zijn en ten tweede willen we allemaal tijdens de productie zo efficient mogelijk werken.

Het doel van het script is om de kijker te raken en actie te laten ondernemen. Mensen kopen geen producten of diensten vanwege de voordelen maar omdat ze iets missen als ze het product of de dienst niet hebben.   

Videoproductie

De productie van de video is altijd een spannend moment. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijf echte mensen laat zien. Veel mensen hebben in het begin wat angst voor de camera. Wij helpen je daarmee. We kennen elkaar immers van het eerste kennismakingsbezoek. Het script heb je al gezien en eigenlijk heb je je verhaal al zo vaak verteld aan potentiele klanten dat deze keer er ook nog wel bij kan.  

Videoproductie hoeft helemaal niet duur te zijn. Onze klanten willen geen tienduizenden euro's uitgeven als ze er duizenden euro's mee kunnen verdienen. Wij kiezen voor kwalitatief goede video's voor betaalbare prijzen. Naast gewone camera's en de ijbehorende apparatuur beschikken we over een professionele drone waarmee we zelfs 4K opnames kunnen maken.

Montage en nabewerking

Na de productie wordt de video gemonteerd en professioneel nabewerkt. Dei montage en de nabewerking maken het verschil tussen een huis tuin en keuken video en een professioenele video die doet waar hij voor gemaakt is.  

seo marketing

Youtube kanaal maken en uploaden video

Als je video gemonteerd en nabewerkt is is het tijd om de video aan de wereld te laten zien! Hiervoor zijn heel veel mogelijkheden maar een eigen YouTube kanaal is eigenlijk een must. Wij maken een eigen YouTube kanaal voor je aan en zorgen voor eigen playlists, achtergrondafbeeldingen etc. Natuurlijk uploaden we jouw video's zodat de iedereen ze kan zien. 

SEO

Je video staat online maar hoe weet de wereld dat? Door gebruik te maken van een uitgekiende zoekmachine strategie zorgen wij ervoor dat jouw video gevonden wordt en in de zoekresultaten bij bijvoorbeeld Google en Youtube goed scoort. Hierbij richten we ons speciaal op de lokale markt.  

SEO, of zoekmachine optimalisatie, is een continu proces en moet onderhouden worden om resultaten te krijgen en behouden. We monitoren dan ook de resultaten en sturen zonodig bij.

Benieuwd hoe videomarketing ook jouw bedrijf kan laten groeien? Neem contact met ons op en test ons uit.

Gratis offerte aanvragen

Vul hier je naam in

Vul hier je Emailadres in zodat we je kunnen antwoorden.

Ongeldige invoer

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.